Peuter- en buitenschoolopvang

Peuters en basisschoolkinderen zijn op onze school van harte welkom bij de peutergroep (vanaf 2 jaar), de 3plus groep en de buitenschoolse opvang (BSO). Tot de zomervakantie van 2019 worden deze opvangvormen georganiseerd door KOM Kinderopvang uit Vaassen, na de zomervakantie zal Smallsteps Kinderopvang dit overnemen. 
 
Op onze school beschikken we over een mooie groepsruimte met veel spelmogelijkheden en een huiselijke inrichting. Naast een eigen buitenruimte wordt er gebruik gemaakt van het ruime en groene speelterrein van de school. 
 
De peutergroep en 3plus groep sluiten aan op het onderwijs van de 4-jarigen op school. Hierdoor ontstaat er een doorlopende leerlijn en een veilige plek voor elk kind van vanaf twee jaar tot aan het einde van de basisschooltijd. De overgang van de peutergroep naar school zal soepel verlopen, doordat er een nauwe samenwerking bestaat tussen opvangorganisatie en de school.
 
Het is mogelijk om voor de peuteropvang subsidie of kinderopvangtoeslag te krijgen. Werkende ouders komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag van de overheid. Andere ouders vallen onder de subsidieregeling van de gemeente Voorst.

De peutergroep is open tijdens schoolweken op de woensdag- en vrijdagochtend. Bij voldoende belangstelling voor een andere ochtend bestaat de mogelijkheid dat de peutergroep een ochtend extra haar deuren gaat openen. Peuters van de 3plus groep draaien elke maandagochtend mee met de kleuters.

De BSO is open tijdens schoolweken op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag na schooltijd. Vakantieopvang is ook mogelijk. Deze opvang is dan bij een van de locaties van de aanbieder van de BSO.
 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw kind(eren) voor een van de opvangvormen? Neem dan telefonisch op met de locatiemanager van Smallsteps Kinderopvang: Jessica Rattink-Bruins, jessica.rattink-bruins@smallsteps.nl of (06) 21138319.