Peuter- en buitenschoolopvang

Vanaf 21 augustus 2017 zijn peuters en basisschoolkinderen van harte welKOM bij de peuterspeelzaal/peuteropvang 't Peutererfje en buitenschoolopvang Basiserf van KOM Kinderopvang. 
 
De peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang zijn gevestigd in onze basisschool. KOM Kinderopvang beschikt over een mooie groepsruimte met veel spelmogelijkheden en een huiselijke inrichting. Naast een eigen buitenruimte wordt er gebruik gemaakt van het ruime en groene speelterrein van de school. 
 
KOM Kinderopvang sluit aan op het onderwijs van de 4-jarigen op school. Hierdoor ontstaat er een doorlopende leerlijn en een veilige plek voor elk kind van vanaf twee jaar tot aan het einde van de basisschooltijd. De overgang van de peuterspeelzaal naar school zal soepel verlopen, doordat er een nauwe samenwerking bestaat tussen KOM Kinderopvang en de school.
 
De kinderopvang krijgt ook nog een groen jasje. 'GROEN' staat voor buiten, bewegen, beleven en gezond. Kinderen bewegen en beleven in de natuur en leren hun grenzen te verleggen en vergroten er hun zelfvertrouwen.

Directeur van CBS Ten Holtens Erve, Jolanda de Boer is erg blij met de samenwerking met KOM Kinderopvang: "Wij willen graag met hen bouwen aan de doorgaande lijnen tussen de opvang en de school. De visie van KOM Kinderopvang sluit ook mooi aan op de visie van school. En dat in een mooie natuurlijke omgeving!".

Het is mogelijk om bij KOM Kinderopvang peuterspeelzaal af te nemen met subsidie of kinderopvangtoeslag. Werkende ouders komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag van de overheid, KOM is een geregistreerde aanbieder van kinderopvang. Andere ouders vallen onder de subsidieregeling van de gemeente Voorst.

't Peutererfje is open tijdens schoolweken op de woensdag- en vrijdagochtend. Bij voldoende belangstelling voor een andere ochtend bestaat de mogelijkheid dat 't Peutererfje een ochtend extra haar deuren gaat openen.

BSO Basiserf is open tijdens schoolweken op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag na schooltijd. Vakantieopvang is ook mogelijk. Deze opvang is dan bij een van de locaties van KOM Kinderopvang in Vaassen.
 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij KOM Kinderopvang? Neem dan contact op met KOM Kinderopvang via tel. 0578 - 569960 of via info@komkinderopvang.nl